We zijn live!

Remy Nieuws

Kaetelaers.nl vernieuwd

Per 1-1-2017 is www.kaetelaers.nl in een nieuw jasje gestoken! Vanaf het voorjaar is er door de websitebouwers hard nagedacht over de eisen en ideeën waaraan een nieuwe website moest voldoen. Vervolgens is vanaf augustus keihard gewerkt om deze ideeën te realiseren! De commissie Pers en Promotie van Vv. De Kaetelaers legt de lat altijd hoog als het gaat om de website en social media. Zo zijn ook in deze nieuwe website weer nieuwe snufjes te vinden en zullen er zeker het komende vastelaovesseizoen nog enkele volgen!

Responsive

Tegenwoordig komt meer dan 50% van al het verkeer op de website vanuit draagbare platforms zoals smartphones en tablets. De nieuwe website is dan ook volledig afgestemd op gebruik met touchscreens. Daarnaast hopen we met een vereenvoudigde navigatiestructuur en enkele samenvattende pagina’s (vereniging en historie) de website aantrekkelijk te houden en in een vogelvlucht de juiste informatie te bieden.

Geef uw mening

De websitebouwers kunnen niet zonder de mening van de gebruiker, en dat bent u! Neem na uw bezoek enkele minuutjes de tijd om ons van feedback te voorzien via deze link of vul het contactformulier in!