nimp Lucifer dich mei?

Pieter Smeets Nieuws

In 2017 zijn we begonnen aan een project om de Duuvels- en Rechterswagen om te bouwen dan wel te vernieuwen. De Duuvels- en Rechterswagens zijn al jaren een beeldbepalend gezicht in de optochten en ook tijdens de Kaetelgerichte heeft de Duuvelswagen een prominente plek.

De technische staat van beide wagens laat het na 30 jaar echter niet meer toe om nog langer mee te trekken in de optochten. Inmiddels is een groep enthousiastelingen aan de slag om dit ook daadwerkelijk te bewerkstelligen. Middels een meerjarenplan is er reeds gestart met bouw van een nieuwe rechterswagen, maar ook is de opbouw van de Duuvelswagen inmiddels overgezet op een nieuw onderstel. Er lopen ook plannen om de bovenbouw de komende jaren totaal te gaan vernieuwen.

Dit is een enorme klus op zowel technisch, creatief maar bovenal financieel vlak.

Echter zoals het altijd gaat bij Vv. De Kaetelaers hebben we hier een mooie ludieke actie voor bedacht om zo gelden te generen voor dit prachtige project. We gaan namelijk certificaten aanbieden, die het mogelijk maken om zo deelgenoot te worden van dit unieke project.

Op deze manier blijft u voor altijd verbonden aan de Steyler Duuvels!

De certificaten worden slechts in een beperkte oplage uitgegeven en u kunt er nu 1 bemachtigen..

Voor slechts € 50,00 wordt u certificaathouder en automatisch ‘Sjtaöker van onze unieke Duuvelswagen

Natuurlijk geven we hier ook iets voor terug:

  • Uw naam wordt vereeuwigd in de Duuvelswage
  • Uw naam wordt op de website vermeld als ‘sjtaöker Duuvelswage’
  • We zullen u als certificaathouder een prachtig certificaat overhandigen
  • U zult een uniek speldje ontvangen wat enkel wordt uitgereikt aan ‘sjtaökers Duuvelswage’
  • U zult worden uitgenodigd op een unieke locatie op Steyl voor een ‘sjtaökersborrel waar ook een bijzondere Vastelaoveslezing plaats zal vinden
  • Tenslotte zullen we één van de certificaathouders een overnachting voor 2 personen aanbieden in de Brouwerij waar Lucifer wordt gebrouwen. Deze overnachting wordt aangeboden door onze sponsor Lucifer Bier (dit is inclusief ontbijt en diner)

Ga gauw naar onze website en meldt u aan voor één van de beschikbare certificaten