Vors Lucifer 2024 Maikel Smeets

Frans Nieuws

Afgelopen zondag 11 februari werd in een bomvol Duuvelshome Vors Lucifer 2024 gepresenteerd.
De Hellepoorten van Vv. De Kaetelers opende zich onder hevige donderslagen en bliksemflitsen en rond de klok van 21:11u  proclameerde Opperduuvel Erik Goossens in het bijzijn van de samenwerkende Tegelse Vastelaovesgezelsjappe de nieuwe heerser van ’t Steyler Duuvelsriëk.

Nadat de rookwolken waren opgetrokken, presenteerde  Vors Lucifer 2024 zich aan de Steyler Duuvels en Duuvelinnekes.
Tussen het geweld van vuur, donder en bliksem werd duidelijk, dat de 35-jarige Maikel Smeets de nieuwe Vors Lucifer 2024 was.

Maikel woont samen met zijn vrouw Moniek op de Pacellilaan in Steyl en samen zijn zij de trotse ouders van zoon Mase (9 jaar) en dochter Mikkie (6 jaar), die natuurlijk allebei lid zijn van de Kaetelkidzz.

11 weken geleden werden de kersverse Vors Lucifer en zijn vrouw ook nog de trotse ouders van hun duuvelke Mex.

In het dagelijks leven is Maikel Opper Wachtmeester bij de Marechaussee in Venlo. In zijn vrije tijd is hij zowel actief als passief bezig met voetballen. Hij voetbalt in het 4e elftal van TSC ’04.

Ook is Maikel al jaren actief bij  Vv. De Kaetelaers en is nadrukkelijk betrokken bij het Steyler Kaetelgerich. Verder is hij samen met zijn vriendengroep actief lid van Renclub ‘De Werme Wors’.

Vors Lucifer houdt receptie op Vastelaovesmaandag 12 februari vanaf 20.00u in Café Zaal Vriendenkring in Steyl en hij regeert onder het motto:

“In ein vruuger laeve as onverlaot op paad, maar dit jaor vûr ug as Vors Lucifer 2024 paraat!”