Vors Lucifer 2020

Pieter Smeets Nieuws

Nieuws uit “ De Hel”

“Vastelaoves” zondag werd in ‘op Sjteyl’, onder toeziend oog van VG. d’n Oeles, VV de Boereraod en VG de Beerpiëp, onder helse temperaturen in een tot de nok toe gevulde zaal Vriendenkring, op sensationele wijze Vors Lucifer 2020 uit de Hel geroepen en gepresenteerd aan alle vastelaovesvierders uit Steyl, Tegelen en de Hei.

Nadat de rook was opgetrokken en de donderslagen waren weggestorven, werd aan de 37 jarige Bram Schouwenberg de scepter van het Sjteyler Duuvelsriék overhandigd.

Na het omhangen van de bijbehorende versierselen was Vors Lucifer helemaal klaar om de Steyler Duuvels ‘vur ein jaor’ voor te mogen gaan onder zijn motto:

3 daag off-line met deksele en prizzentere, maar now zal ich as Vors Lucifer regere !

Vors Lucifer 2020 is samen met Mariska en trotse vader van hun dochtertje Djemke.

In zijn vrije tijd is Vors Lucifer zeer actief binnen de vastelaoveswereld. Hij is o.a. lid van Joekskapel Sôkkerpaek en als Aad Nar 2008 actief lid van Groét Venloos Vastelaovesgezelschap De 3-kes. In Steyl en omstreken is er geen enkel groot evenement te bedenken waar Bram niet als presentator op de planken staat!

In het dagelijkse leven is Vors Lucifer werkzaam als Customer Succes Manager bij Zeroplex in Venlo.

Op vastelaovesmaandag 24 februari 2020 houdt Vors Lucifer van 19.30 uur tot 21.30 uur receptie in zaal Vriendenkring te Steyl.

Ruud Leurs

Opperduuvel Vv. De Kaetelaers