VL 2018: Barry van den Ham

Remy Nieuws

“Vastelaoves” zondag werd in ‘op Steyl’, onder toeziend oog van de Tegelse en Heierse Gangmakers van VG. d’n Oeles, VV de Boereraod en VG de Beerpiëp, in een tot de nok toe gevulde zaal Vriendenkring, op sensationele wijze Vors Lucifer 2018 uit de Hel geroepen en gepresenteerd aan alle vastelaovesvierders uit Steyl, Tegelen en de Hei.

Nadat de rook was opgetrokken en de donderslagen waren weggestorven, werd door de nieuwe Opper-Duuvel van Vv. De Kaetelaers, aan de 45 jarige Barry van den Ham de scepter van het Sjteyler Duuvelsriék overhandigd.

Na het omhangen van de bijbehorende versierselen was Vors Lucifer er klaar voor om de Steyler Duuvels ‘vur ein jaor’ voor te mogen gaan onder zijn motto:

“Greun gèn punt, dit jaor is mich de Hel gegund!”

Vors Lucifer 2018 is getrouwd met zijn ‘jeugvlèmke’ Jolanda en trotse vader van Daan en Fleur.

Vors Lucifer is eigenaar van ‘van den Ham Hoveniers’ en in zijn vrije tijd een actief mountainbiker. Vanuit deze hobby is hij tevens mede organisator van de ‘Bakenbosch challenge’. Vors Lucifer draagt de jeugd een warm hart toe en is o.a. actief als jeugdleider bij SC Irene en als vrijwilliger betrokken bij de jeugdcommissie van VG d’n Oeles en Kindervakantiewerk Steyl.

Op vastelaovesmaandag 12 februari 2018 houdt Vors Lucifer van 19.30 tot 21.30 uur receptie in zaal Vriendenkring te Steyl.