Versier je raam!

Frans Nieuws

Wedstrijd Duuvelse versiering.

De Vastelaovend zoals we die gewend zijn valt in het water, toch probeert Vv. De Kaetelaers zoveel mogelijk de sfeer te creëren die recht doet aan een regulier Vastelaovendseizoen.
Ieder jaar versieren vele inwoners van ‘ôs Duuvelriëk’ hun huis in satanische sferen, hopelijk gebeurt dat ook dit seizoen en doet een goed voorbeeld volgen.
Voor komend Vastelaovesseizoen heeft Vv. De Kaetelaers hier een wedstrijd aan gekoppeld.

Versier je raam, huis en/of voortuin tot een ware ‘Duuvelse hel’ of een andere prachtige duuvelse creatie. Maak gebruik van attributen naar eigen inzicht.
Mochten de kerstlampjes je er bij kunnen helpen, laat ze gerust hangen.
De mooiste creaties worden beoordeeld door een zeer vakkundige jury, namelijk:
Herm Pollux, Vastelaovendgenieter en Oud-Prins van VG. Jocus Sander Mattheijsen, Vastelaovendvierder in hart en nieren en Pierre Vullings, oud-jurylid van de Tegelse Optoch.

Voor de 3 mooiste ramen, huizen en/of voortuin hebben we een mooi Vastelaovespakket samengesteld. De allermooiste creatie wordt echter beloond met een Verduuvels lekkere taart die wordt gemaakt door Wendy Janssen, van Simsalataart (www.simsalataart.nl) uit Steyl.

Om deel te nemen, stuur je uiterlijk 5 februari 2021 een foto van je duuvelse versiering naar info@kaetelaers.nl In week 6 zal de vakkundige jury zich buigen over de inzendingen.
De winnaars zullen tijdens het Vastelaovesweekend 2021 worden verrast met een bezoek.