Kaartverkoop Vastelaovend VEURaan : Update !!

Remy Nieuws

Kaartverkoop Vastelaovend VEURaan Update!

Na een succesvolle eerste editie van Vastelaovend VEURaan zal op 12-02-2020 a.s. de 2e editie van dit uniek belevingstheater gaan plaatsvinden. De beleving zal dit keer geheel in het teken van de “liefde” staan, vandaar ook de woordspeling VasteLOVEnd VEURaan.

Programma

In de prachtige ambiance van de voormalige St. Rochuskerk is de muzikale hoofdrol weggelegd voor Jocus Hofkepèl. Zij behoeven geen verdere introductie en staan garant voor een pure vasteloavesbeleving. Laat u in vervoering brengen door Ron Dings, de zanger van Van Gelder en Linda Zijlmans, de Venlosche singer- songwriter met haar eigen unieke geluid.

In een theater mag het toneelspel uiteraard niet ontbreken en zullen we samen in de “kaetel” gaan roeren in de sketch “Duuvelkesvleis”. Een “Mystery Guest” zal u de gehele middag meenemen van de ene naar de andere beleving met de nodige humor.

Daarnaast zullen prominente gasten hun liefdeservaringen uit de doeken doen en zal Joekskapel De Kaetelaers u verrassen met jong talent. Hu’Hum zal hier op een klassieke wijze nog een schepje bovenop doen. Kortom leef en beleef het theater dat VasteLOVEnd VEURaan heet! Zorg dat je erbij bent.

Kaartverkoop

De middag begint om 13:45 uur en zal tot ongeveer 17:45 uur duren. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om na te borrelen. De online kaartverkoop start op 11-11-2019 via www.kaetelaers.nl  en via de voorverkoop adressen: Café Quatre Bras Steyl, Drankenhandel Teeuwen Tegelen en Mark Rietra Haarsnijders Venlo. Kaarten kosten €22,00 p.p.