Steyl Promotion

Op zaterdag 3 en zondag 4 juni organiseren wij het evenement Steyl Promotion. Na twee decennia heeft zangvereniging Vriendenkring in goed overleg de organisatie overgedragen aan Vv. De Kaetelaers.

Steyl Promotion is in de loop der jaren uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is bij liefhebbers van klassieke personenwagens en trucks. Voor de 22e keer zal op het eerste weekend in juni dit oldtimerfestival plaatsvinden onder een unieke en groene ambiance op en rond de Patersplak.

Net als voorgaande jaren zullen het hele weekend op de parkeerplaats van de voormalig missiedrukkerij aan de St. Michaëlstraat een scala aan oldtimer vrachtwagens tentoongesteld onder toezicht van SMTT (Steyler Mack Truck Treffen).

Op zondagochtend zullen vele deelnemers met hun bolides tussen 10.00 uur en 11:30 uur arriveren op het feestterrein aan de Parkstraat. Om 12.00 uur start de toerrit voor alle deelnemers en rond 15.30 uur keren ze terug. De middag wordt gevuld met live-muziek en na de terugkeer van de oldtimers natuurlijk de bezichtiging van al dat moois uit vervlogen tijden.

Het inschrijfgeld voor deelname aan Steyl Promotion bedraagt € 10,00 per voertuig inclusief chauffeur plus bijrijder. Voor elke extra passagier wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd. Voor elke ingeschreven deelnemer staat een kopje koffie/thee en een heerlijk stuk vlaai klaar.

Op zaterdag 3 juni organiseert het mannenkoor “de Tegelse Hofzangers” hun jaarlijkse culturele fietstocht met de Patersplak als start- en eindpunt. ’s Avonds is er een gezellige feestavond in het paviljoen op de Patersplak.

Meer info volgt binnenkort via deze website en facebook.

Heeft u nu al vragen of opmerkingen?
Stuur ze naar: steylpromotion@kaetelaers.nl