Steyl Promotion online

Frans Nieuws

Afgelopen dinsdag is tijdens de vergadering van de commissie Steyl Promotion zowel de nieuwe website alsook het nieuwe facebook-account gelanceerd. Op zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseren wij weer het evenement Steyl Promotion, dat dit jaar haar 25-jarig jubileum viert. Nadat afgelopen jaar vastelaovesvereniging De Kaetelaers succesvol de organisatie overgenomen heeft van zangvereniging Vriendenkring werd het hoog tijd voor een nieuwe website en facebook-account.

Op de nieuwe website is onder andere het programma vermeld met op zaterdag 1 juni de culturele fietstocht (Tegelse Hofzangers) en de oldtimer-vrachtwagens (Steyler Mack Truck Treffen).

Op zondag 2 juni verzamelen de deelnemers met hun bolides zich ’s ochtends op het feestterrein aan de Parkstraat. Om 12.00 uur start de fameuze oldtimer-toertocht en rond 15.00 uur keren ze terug op Steyl. De middag wordt gevuld met live-muziek en na de terugkeer van de oldtimers natuurlijk de bezichtiging van al dat moois uit vervlogen tijden. Het inschrijven voor deze oldtimer-toertocht kan nu al via de nieuwe website en dan blijf je via facebook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen