RABO Club Support!

Frans Nieuws

Wij doen ook dit jaar weer mee met de RABO club support !

Van 5 tot en met 27 september mogen leden van de Rabobank Noord-Limburg in totaal 3 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs.
We hopen natuurlijk dat jullie allemaal ook op Vv. De Kaetelaers stemmen.
Kijk voor meer info op: www.rabo-clubsupport.nl/venlo-eo/over-rabo-clubsupport

We hebben dit jaar een bijzonder doel:
Vv. De Kaetelaers kent zijn opsprong in 1883 met de opvoering van het allereerste Kaetelgerich. Een ludiek volkstribunaal waar de duivelse rechtbank recht spreekt wat krom is. Anno 2022 is Vv. De Kaetelaers een florerende vereniging met meer dan 100 leden met oa. een eigen joekskapel en jeugdafdeling. Jaarlijks organiseren we de duuvelse Vastelaovend op Steyl voor jong en oud met onder meer het uitroepen van een jaarlijkse Vors Lucifer en een Jeugd Vors Lucifer

Ons doel
Voor en door kinderen zal Vastelaovesdinsdag 2023 het eerste Kinder Kaetelgerich op Steyl plaats gaan vinden. Op deze manier willen we werken aan de doelstelling om het historische Kaetelgerich door te geven aan onze toekomst. We hopen middels deze actie geld te genereren voor kosten zoals decor, aankleding en kostuums.

Vorig jaar
Kinderen die knettergek zijn van de duuvelse Steylerse Vastelaovend kunnen zich vanaf komend seizoen aanmelden voor de Kaetelkidzz. Een initiatief waardoor we jongeren in de leeftijdscategorie van 0-14 jaar ook aan ons kunnen binden. Door het jaar heen worden er diverse leuke activiteiten organiseert voor deze doelgroep. Op deze manier hopen we al vroeg het duuvelsvirus door te kunnen geven. De Kaetelkidzz zijn onderverdeeld in 2 groepen: 0-8 jaar en 9-14 jaar.