Programma Steyl Promotion 2023 bekend!

Frans Nieuws

Het volledige programma van Steyl Promotion op zaterdag 3 en zondag 4 juni is bekend. Zaterdag 3 juni staat in het teken van de culturele fietstocht onder leiding van zangensemble De Tegelse Hofzangers. Er is een mooie rit uitgestippeld met drie rustplaatsen waar diverse muziekgenres te horen zijn. Het vertrek van deze fietstocht is tussen 09.30 en 10.30 uur vanaf “de Patersplak”. Inschrijven kan via de website https://www.tegelsehofzangers.nl

Bij terugkomst op “de Patersplak” zal coverband The Episodes live muziek ten gehore brengen in het feestpaviljoen met uiteraard gratis entree.

Op zondagochtend verschijnen tussen 10:00 en 11:00 uur de deelnemers van de jaarlijkse toertocht met hun bolides. Vanaf de opening van het feestterrein tot na het vertrek zorgt Vinyl-DJ Marcel voor gezellige muziek. Tijdens de oldtimer-rit door de (eu-) regio zullen er op “de Patersplak” brommers uit vervlogen tijden arriveren, want zowel de Zünndap-club alsook de Puch-club geven acte de présence op Steyl.

Het inschrijven als deelnemer aan de oldtimer-toertocht kan overigens nog steeds via onze website https://kaetelaers.nl/steyl-promotion.

Vanaf 13:30 uur zal de band The Duke optreden in het feestpaviljoen “ônger de watertore” op “de Patersplak”, waar de oldtimers na afloop van hun toertocht te bezichtigen zijn (gratis entree). Voor de kinderen is er een groot springkussen en ook wordt er met diverse horeca-punten goed voor de interne mens gezorgd.

Zowel op zaterdag alsook op zondag zullen op de parkeerplaats van de voormalige missiedrukkerij oldtimer-vrachtwagens staan onder toezicht van SMTT (Steyler Mack Truck Treffen). Naast grote vrachtwagens zullen hier op afstand bestuurbare miniaturen in verschillende vormen en groottes te zien zijn. Ook hier is gratis entree.

We zien jullie graag op de 22e editie van Steyl Promotion.