Mees Janssen, Jeug Vors Lucifer

Pieter Smeets Nieuws

Mees Janssen, Jeugd Vors Lucifer 2017

Tijdens het Zjwaegelkesbal van Vv. De Kaetelaers is afgelopen zaterdag de 10-jarige Mees Janssen uitgeroepen tot de 26e Jeugd Vors Lucifer van de Steyler Duuvelkes en Duuvelinnekes.
In een bomvolle Zaal Vriendenkring werd de jeugdheerser op een sfeervolle wijze gepresenteerd, waarna in een rokende en donderende duivelse hel de proclamatie plaatsvond van Jeugd Vors Lucifer 2017.
Mees is de zoon van Twan Janssen en Wendy Geraeds Janssen, broer van Rens, Froukje en Lobke en klein broertje van Sjeng en Nand.
Mees zit in groep 7 van basisschool de Schalm te Steyl. In zijn vrije tijd is hij veel buiten te vinden met zijn vrienden om hutten te bouwen.
Verder is hij verdienstelijk lid bij de E2 van SC Irene en is hij supporter van de rood witte club uit Amsterdam.
Mees is ook nog naast dit alles aan het trainen om zijn prestatie als tweede in de Venloop te verbeteren tot een gouden plak.
Ondanks al deze bezigheden kan Mees ook nog lekker op de bank ontspannen voor wat sociaal media.
Als een ware mediaheld over Instagram en Facebook van Steyl, heeft Jeug Vors Lucifer de laatste weken anoniem al meerdere berichten de wereld ingestuurd.
Mees is groot gebracht met de vastelaovend en heeft dit dan ook met de paplepel ingegeven gekregen door Opa Dré Geraeds.

Op zondag 5 Februari aanstaande zal Mees Janssen van 14.30 – 15.30 uur receptie houden in Zaal Vriendenkring te Steyl. Aansluitend vindt er een gezellig samenzijn plaats voor jong en oud onder de muzikale klanken van DJ Stevie.

Natuurlijk blijft Jeugd Vors Lucifer Mees al zijn belevenissen en ervaringen de komende weken via (Jeug Vors Lucifer) Instagram en Facebook delen.
Volg hem ook via de website van de Vv De Kaetelaers (www.kaetelaers.nl) of via de Facebookpagina van de Jeugdcommissie van Vv. de Kaetelaers (Jeugd Vv De Kaetelaers).

Jeugd Vors Lucifer 2017 Mees Janssen regeert het komend vastelaoves seizoen onder zijn motto:

Meijstal de prins op ’t witte paerd,
Maar now d’n duuvel op aerd.