Jubilarissen

Frans Nieuws

Het lijkt alsof de tijd stilstaat, maar niets is minder waar. En daarom hebben we dit jaar een hele serie aan jubilarissen te huldigen. Dat kon natuurlijk niet op de gebruikelijke manier tijdens De Veurproof, maar graag willen we via deze weg onze leden met een jubileum in het zonnetje zetten. Zij kregen bezoek

Jan Joosten viert zijn 1×11 jarig jubileum. Hij speelt vanaf de eerste dag bij onze joekskapel.

Gijs Nooten viert ook 1×11 jaar. Gijs heeft zich de afgelopen jaren verdienstelijk gemaakt bij onze jeugdcommissie en is ook bij de joekskapel actief geweest.

Dré Janssen viert 2×11 jaar. Hij zat jarenlang namens De Kaetelaers in de STV-muziekcommissie, maar is vooral bekend als rechter in de optocht en vanwege zijn rol als griffier bij het Kaetelgerich.

Ook Peter Theunissen viert zijn 2×11 jarig jubileum. Hij speelt trombone bij onze joekskapel.

Ook Eric Janssen speelt trombone bij de joekskapel en viert eveneens het 2×11 jarig jubileum.

Theo Verheijen, oud-beschermheer en honorair consul, viert ook zijn 2×11 jarig lidmaatschap.

Ton Sijbers, Vors Lucifer in het jubileumjaar 1983, viert zijn 4×11 jarig lidmaatschap. Hij heeft een lange staat van dienst, onder andere bij de jeugdoptocht, en is inmiddels enkele jaren bij Kaetel-senaat.

Het unieke jubileum van 6×11 jaar viert Hub Peters dit jaar. Nooit eerder bereikte een lid van De Kaetelaers deze mijlpaal. Net als zijn vader werd Hub in de jaren ’50 lid van onze vereniging. Hub was op vele gebieden actief voor onze vereniging en voor vele andere verenigingen. Hij werd Vors Lucifer in 1960, zijn zoon zwaaide 35 jaar later de scepter over het Duuvelsriek. Omdat Hub al voorzien is van alle jubileumspeldjes, kreeg hij een klei-plastiek aangeboden met de titel “De Sjteyler Duuvels”.