Jeugd organiseert 11e TVK

Remy Nieuws

Een konkoer met een Verduuvels tintje. De jeugd van Vv. De Kaetelaers zal op 25 januari 2020 de finale van het Tiener Vastelaovend Konkoer (TVK) organiseren. De jeugd heeft de toekomst, zo wordt vaak gezegd en middels dit evenement willen de Kaetelaers extra nadruk op deze visie leggen.

11e TVK

Limburgse tieners gaan tijdens deze competitie op zoek naar hun eigen carnavalstalent. Inmiddels vindt alweer de elfde editie plaats. Het TVK kan dan ook als een groot succes worden bestempeld en is jaarlijks uitverkocht voor zo’n 1000-1200 bezoekers. Zowel lokale bezoekers als eigen supporters reizen af naar dit evenement om hun Vastelaovespassie te delen.

Deel jouw talent!

Lijkt het jou leuk om aan deze wedstrijd deel te nemen en strijd je graag (met jouw groep) tegen andere kandidaten? Begin dan snel met het schrijven van je Vastelaoveskraker en meld je zo spoedig mogelijk aan! Wie weet zien we je dan 25 januari in Cultureel Centrum de Haandert in Tegelen. Neem een kijkje op www.tvk2020.nl en www.tvk-limburg.nl, voor meer informatie!