Vors Lucifer 2017 Guus Hendrickx

Guus Hendrickx VL 2017

Pieter Smeets Nieuws

“Vastelaoves” zondag werd in ‘op Steyl’, onder toeziend oog van de al eerder uitroepen Gangmakers van VG. d’n Oeles, VV de Boereraod en VG de Beerpiëp, onder helse temperaturen in een tot de nok toe gevulde zaal Vriendenkring, op sensationele wijze Vors Lucifer 2017 uit de Hel geroepen en gepresenteerd aan alle vastelaovesvierders uit Steyl, Tegelen en de Hei.

Nadat de rook was opgetrokken en de donderslagen waren weggestorven, werd aan de 31 jarige Guus Hendrickx de scepter van het Sjteyler Duuvelsriék overhandigd.

Na het omhangen van de bijbehorende versierselen was Vors Lucifer helemaal klaar om de Steyler Duuvels ‘vur ein jaor’ voor te mogen gaan onder zijn motto:

“Tegels öm mich haer, Steyl in mien blood,
mak déeze vastelaovend, verduuvels good!”

Vors Lucifer 2017 woont samen met Yvon en is de trotse vader van Puck en Max.

In zijn vrije tijd is Vors Lucifer actief binnen voetbalvereniging TSC ’04, groep 1 van Kinder Vakantie Werk Steyl en de vrijwillige brandweer van Belfeld. Vastelaovend heeft Vors Lucifer van kleins af aan thuis meegekregen. Hij was o.a. ‘Duuvelke’ binnen schoolvastelaovend van basisschool ‘de Schalm’ en op latere leeftijd adjudant bij de Steyler Soppers en FC Steyl ’67. Later werd hij uitgeroepen tot Prins van TSC ’04 en heeft hij actief aan diverse optochten deelgenomen vanuit vriendenclub ‘de Gangmakers’

In het dagelijkse leven is Vors Lucifer als eigenaar werkzaam binnen zijn eigen bedrijf, ‘Guus sierbestratingen’.

Op vastelaovesmaandag 27 februari 2017