Geslaagde veurproof

Remy Nieuws

Op zaterdag 12 november was onze jaarlijkse Veurproof. Na een drukbezochte Heilige Mis in de Benedenkerk van het Missiehuis werd bij het jubileumstandbeeld de vlag gehesen door Vors Lucifer Wim Siebgens. Aansluitend trokken alle leden, Kaetellappers en genodigden naar café-zaal Vriendenkring voor de feestavond.

Tijdens het officiële gedeelte was er aandacht voor de nieuwe leden, te weten: Cas Joosten, Pieter Camps, Joep van Berlo, Cris Konings, Jeroen van Hintem en Ruud Leurs. Julian de Moor, Dion Quaring, Joppe Huybers, Funs Timmermans, Rens Ververgaard, Pieter Smeets en Marc Ewals kregen de huisorde uitgereikt ivm hun 1 jarig lidmaatschap. Daarna werd uitgebreid aandacht besteed aan onze jubilarissen. In het bijzonder voor Toon Martens die maar liefst 4×11 jaar lid van Vv. De Kaetelaers is. Hij ontving niet alleen de jubileumspeld, maar ook de BCL-onderscheiding met oorkonde, horende bij zijn jubileum. Tevens werd hij door zijn jarenlange inzet voor de vereniging door voorzittter Marcel van Heel benoemd tot erelid van Vv. De Kaetelaers. Ook Ron Janssen, Sjaak Timmermans en John Geraads werden gehuldigd ivm hun 2×11 jaar lidmaatschap.

In de loop van de avond werd er een optreden verzorgd door Natasja Hillekes. De trekking van de loterij werd bekend gemaakt door notaris mevr. Boerhof en daarna volgde de tombola door de jeugdcommissie. Al met al een zeer geslaagde opening van het vastelaovens seizoen.